Så handlar du!

Välja varor

Alla varor som har en "Köp" knapp är tillgängliga och finns på lager. Du kan välja en eller flera varor. Du får vad du beställer!

Under tiden du handlar ser du i kundvagnen längst upp till höger hur mycket värde du har handlat för. Skulle du råka ha valt fel vara kan du gå till kassan genom att klicka på kundvagnen uppe till höger och ta bort varan/varorna där.

Kassan

När du är färdig med att välja varor och vill komma till kassan klickar du på kundvagnen uppe till höger på sidan.

I kassan får du en överblick av vad du har beställt. Du kan ta bort, minska eller öka antalet varor. Totalsumman hittar du högersidan under rubriken "TOTALT ATT BETALA". Önskar du att komma tillbaka till artiklarna klickar du på "Fortsätt handla" som du hittar längst upp till vänster på sidan.

Dina uppgifter

Fyll nu i dina uppgifter så som adress, mobilnummer och e-post i Klarna Checkout. Kontrollera noga att du har fyllt i rätt mobilnummer och e-postadress. Är det fel i uppgifterna kommer du inte att få någon avisering om leverans via SMS eller e-post.

Leverans

Frakten hanteras av Schenker (Sverige) och Bring (övriga Noren). Paketet hämtas ut på närmaste utlämningsställe! När paketet har blivit upphämtat och scannat på terminalen får du ett SMS / e-postmeddelande om att en sändning är påväg. När paketet har ankommit till utlämningsstället skickas ytterligare ett SMS / e-postmeddelande om att paketet är nu redo att hämtas ut.

Snart klart!

Du kan väla att betala det överskjutande beloppet med Klarna eller betala med kort. Efter att du har gjort ditt val klickar du på den svarta knappen "Betala Köp"

Nu är du klar!

Du kommer inom kort få ett e-postmeddelande med en orderbekräftelse. OBS! Detta e-postmeddelandet kan hamna i skräpmailen.

När varan är packad och leverans är bokad får du ytterligera ett e-postmeddelande som bekräftar att vi har skickat varan.

Vill du ha mer information om när varan kommer och var du ska hämta ut den kommer informationen finnas i appen "Mina Paket" som finns att ladda ner där appar finns.

Ett e-postmeddelande eller SMS skickas till dig när paketet finns att hämta ut på